Tack till er alla underbara Roslagskrafter…

För 10.125:-som ni donerade till RoslagsBlomman.
Pengarna kommer räcka till att hjälpa fyra familjer i ekonimiskt utsatta familjer med medlemsavgifter terminsvis, och det är vi väldigt tacksamma för.
Roslagskrafterna hade en nominering, även Norrtälje katthem och föreningen Plexus vänner nominerade. Alla nominerade fick berätta på ett ungefär vad deras pengar skulle gå till och efter en omröstning var det Roslagsblomman som vann.

Chrissan Alfonsson: “Vi insåg att många kommer få hjälp och det var väldigt lätt att ta till sig vad RoslagsBlomman kommer använda pengarna till, säger Chrissan Alfonsson som varit med och startat Roslagskrafterna.
Roslagskrafterna är ett arbetsintegrerat Socialt Företag, vilket innebär att det drivs demokratiskt och är medlemsägt. Vi fokuserar också på att ge arbetsträning och praktikplatser till många, som har varit utan arbete länge. Pengarna kommer bland annat via vår Secondhand butik, och ett hantverkscafé där personal från Roslagskrafterna säljer sina egen gjorda hantverk.
Vi är också mycket stolta över att kunna leverera möbler till de familjer som RoslagsBlomman har, ifall exempel en säng eller soffa går sönder, så kör vi dit nya från oss,”